جمعه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / 9 May, 2025
مجله ویستا

خورشت تن ماهی | خورشت تن ماهی و سبزیجات اسپانیایی


مواد لازم خورشت تن ماهی و سبزیجات اسپانیایی


تن ماهی ا قوطی
گوجه فرنگی 250 گرم
سیب زمینی کوچک 1 عدد
پیاز قرمز 1 عدد
فلفل دلمه‎ای قرمز ½ عدد
فلفل سبز دلمه‎ای ½ عدد
سیر 3 حبه
عصاره مرغ ½ 1 پیمانه
سرکه سفید ½ پیمانه
روغن زیتون بکر 3 قاشق سوپخوری
پاپریکا ( پودر فلفل دلمه‎ای قرمز) 2 قاشق چایخوری
رب گوجه 1 قاشق سوپخوری
نمک دریایی 1 قاشق چایخوری
جعفری تازه 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده ½ قاشق چایخوری


خورشت تن ماهی | خورشت تن ماهی و سبزیجات اسپانیایی


طرز تهیه خورشت تن ماهی و سبزیجات اسپانیایی


    جعفری تازه، سیر و پیاز قرمز را ریز خرد کنید و فلفل سیاه تازه را آسیاب کنید.
    گوجه‎فرنگی های فیله شده را نیز خرد کنید. سیب‎زمینی را پوست گرفته و به قطعات مربع شکل کوچک برش دهید.
    فلفل دلمه‎ها را بصورت نوارهای باریک خرد کنید.
    2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه‎ای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز را برای 6 دقیقه سرخ کنید تا سبک و کمی طلایی شود؛ گهگاهی آن را هم بزنید. سپس فلفل را به تابه اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
    سیر، سیب‎زمینی و گوجه را اضافه کنید و برای 2 دقیقه آنها را بپزید. عصاره گوشت یا سبزیجات، سرکه، رب گوجه، پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و بگذارید تا با شعله متوسط به نقطه جوش برسند.
    بعد از آن شعله را کم کنید و بدون اینکه درپوش ظرف را بگذارید برای 25 دقیقه بگذارید مواد آرام بجوشند، گهگاهی هم آنها را هم بزنید.
    در حالی که خوراک در حال جوش است.
    آب تن ماهی را بگیرید و آن به قطعات کوچک خرد کنید.
    تن ماهی، جعفری و مابقی روغن زیتون را بیافزایید.
    این خورشت را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.


خورشت تن ماهی | خورشت تن ماهی و سبزیجات اسپانیایی

نکات تکمیلی در مورد خورشت تن ماهی

خورشت تن ماهی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
خورشت تن ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

خورشت تن ماهی ، خورشت تن ماهی و سبزیجات اسپانیایی